LEIA TOODE OMA LEMMIKULE!

Kõik, mida sinu lemmikloom eales vajada võib

Asukoht:

Puidu 2, Viljandi

Oleme Avatud:

E-R 10:00-19:00 L-P 10:00-18:00

Võta meiega ühendust

+372 5556 8636

Kirjuta meile

info@petcenter.ee

Lemmikloomapood PetCenter

Kõik sai alguse asutajate meeletust armastusest lemmikloomade vastu. Kuna Viljandis oli lemmiklooma toodete valik üsna piiratud ning ei olnud saadaval väga palju tuntud ja kvaliteetsete brändide tooteid, siis tekkis mõte luua lemmikloomatarvete pood, kus oleks võimalik osta lemmikutele kõike head ja paremat.

Meie eesmärk on suunata kogu energia heategevusele. Teeme koostööd erinevate asutustega, kes hoolivad loomadest ja hoolitsevad nende eest sama palju kui meie.

Meie kauplus asub Viljandis, puidu 2 (Männimäe Maksimarket) ja muidugi saadame kõiki tooteid ka üle Eesti.

viljandi lemmikloomapood petcenter

Loomapoe KKK

Meie loomapood Viljandis asub aadressil Puidu 2, Männimäe Maksimarketis. See asub kergesti ligipääsetavas asukohas. Pood on avatud esmaspäevast reedeni 10-19.00 ja laupäevast pühapäevani 10-18.00. Parkimine on võimalik Coopi parklas.

Meie lemmikloomatarvete e-pood pakub laia valikut tooteid koertele, kassidele, närilistele, lindudele, roomajatele ja kaladele. Valikus on toit, maiused, mänguasjad, söögi- ja jooginõud, puurid, akvaariumid, rihmad, liivad, tervisetooted, hooldusvahendid ja palju muud. E-poest saab mugavalt tellida kõik vajaliku oma lemmikule ja tooted tuuakse kulleriga otse koju või lähimasse pakiautomaati.

PetCenteri e-poes on populaarseimad tooted kvaliteetsed koeratoidud, kassiliivad, näriliste puurid, akvaariumitarvikud ja lemmikloomade mänguasjad. Eriti hästi müüvad Premium koeratoidud, nt Hill’s, samuti kassidele mõeldud interaktiivsed mänguasjad. Populaarsed on ka lemmikloomade transportpuurid ja -kotid ning igapäevased hooldusvahendid nagu kammid ja küünetangid. Loe lähemalt top10 tooted kassidele ja top10 tooted koertele.

PetCenteris ei ole müügil elusloome. Meie pood keskendub ainult lemmikloomatarvete ja -toitude müügile. Pakume laia valikut kvaliteetseid tooteid, et tagada lemmikloomade heaolu ja õnnelik elu koos omanikuga. Soovitame lemmikloomi adopteerida varjupaikadest või osta vastutustundlikelt kasvatajatelt. Meie personal on alati valmis nõustama lemmiklooma eest hoolitsemise küsimustes. Otsus, milline lemmikloom sobib teie koju, tuleb teha läbimõeldult. Kui otsus on langetatud, tehke piisavalt eeltööd, et varuda lemmiklooma tarvikud ja valmistuda lemmiklooma tulekuks. Lisainfot võib leida näiteks Eestimaa Loomakaitsjate Liidu kodulehelt.

Jah, PetCenteri püsikliendid saavad lemmikloomapoes kohapeal vormistada kliendikaardi, millega on võimalik saada soodustust 5%. Kliendikaardi soodustust saab kohapeal poest ostude tegemise korral. Hetkel e-poes kliendikaarti ei saa kasutada.

PetCenter müüb mitmeid tuntud ja kvaliteetseid brände. Kassitoitude valikus on näiteks Applaws, Pro Plan ja Taste of the Wild, loomatoitude valikus näiteks Go Native, NutriBest ja Brit Care. Lemmikloomade tarvikutest pakume tooteid sellistelt brändidelt nagu Kong, Trixie, Ferplast ja Flexi.

Jah, PetCenter24 e-pood on avatud 24/7 ja meie tooteid saab mugavalt tellida üle kogu Eesti, sealhulgas Tallinnasse, Tartusse ja Pärnusse. Meie kiire tarnesüsteem võimaldab toimetada tellimused lähimasse pakiautomaati või kulleriga otse teie koju. Lemmikloomatarbed on võimalik tellida ka PetCenteri poodi Viljandis. Tavaliselt jõuavad tooted kliendini 1-5 tööpäeva jooksul. Võimalik on esitada tellimus ka e-kirja teel, saates tellimuse info aadressile info@petcenter.ee. Täpsemad tellimis- ja tarnetingimused on leitavad meie kodulehelt.

Tutvu Petcenter24 lemmikloomapoe laia tootevalikuga ning paku oma lemmikloomale parimat hoolt. Lemmikloomatarvete müük on võimalik kohapeal poes Viljandis, aga ka internetis üle Eesti – Tallinn, Tartu, Pärnu jm.

Loomasõpradele lugemiseks