Parimad kassitoidud 2024 – Pro Plan vs Royal Canin

Pro plan vs Royal canin
Tänapäeval on turul palju erinevaid kassitoidubrände ning parima kassitoidu valimine võib tunduda keeruline. Purina Pro Plan ja Royal Canin on kaks populaarset brändi, mis on tuntud ja tunnustatud. 

Royal Canini ja Pro Plani koostis ja toiteväärtus

Purina Pro Plan kassitoit on loodud toitumisspetsialistide ja veterinaaria-asjatundjate meeskonna poolt, rakendades tippteaduse saavutusi. Kõik Pro Plani toodete koostisosad on kvaliteetsed, toetades toitainete imendumist ja maksimaalset tervisekasu konkreetses eluetapis – alates kassipoja immuunsuse toetamisest kuni täiskasvanud kassi neerutalitluse hõlbustamiseni.​ Kassitoidud on valmistatud kõrge kvaliteediga valguallikast ning liha on peamiseks koostisosaks. Lisatud on ka mineraale, vitamiine, omega-3 ja omega-6 rasvhappeid ning muid hoolikalt valitud koostisosi.

Royal Canini kassitoidu väljatöötamisel on samuti järgitud teaduspõhist lähenemist ning tähelepanu on pööratud toitainete tasakaalule.

Pro Plani ja Royal Canini tootevalik

Purina Pro Plani tootevalikus on kohandatud koostisega kassitoidud erinevate levinud seisundite jaoks. 

  • Naha ja karvastiku toetamiseks sobib hästi Pro Plani Derma sarja kassitoit, aidates hoida karvapallide teket kontrolli all ja ergutades nende ohutut liikumist seedekulglas. Samuti aitavad Pro Plani Derma tooted piirata liigset karvakadu tänu suurele valgusisaldusele ning vitamiinidele ja mineraalainete toitvale kombinatsioonile. 
  • Pro Plani Sterilised sarjas on sobiva koostisega kassitoidud nii steriliseeritud ja kastreeritud kassipoegadele, täiskasvanutele kui ka eakatele kassidele, arvestades nende toitainete vajadusi ja muid eripärasid
  • Pro Plan Delicate Digestive sarja kassitoidud on mõeldud tundliku seedimise või halva isuga kassidele.
  • Pro Plan Optilight sarja kassitoidud sobivad ülekaalulistele kassidele, sest sisaldavad 40% vähem rasva, aidates kaalu langetada.
  • Pro Plan Optirenal kassitoit toetab neerude tegevust.
  • Muidugi on valikus ka Pro Plan Original kassitoit ja Pro Plan Healthy Start kassipoegadele.

Royal Canini on samuti tuntud laia tootevaliku poolest. Nad valmistavad väga spetsiifilise koostisega kassitoite, mis sobivad kasutamiseks erinevate terviseprobleemide korral. Royal Canin tootevalikus on sobivaid kassitoite, kui on vaja järgida veterinaardieeti erinevate terviseseisundite tõttu. Näiteks on Royal Caninil välja töötatud spetsiaalsed kassitoidud neile, kellel on kuseteede tundlikkus, liigese või suuhügieeni probleemid, diabeet või stress. Lisaks on Royan Canini tootevalikus kohandatud koostisega kassitoidud erinevatele tõugudele, nt Bengali, Briti lühikarvaline, Maine Coon ehk Meini kass, Norra metskass, Pärsia kass, Sfinks, Siiami kass.

Pro Plani ja Royan Canini hind ja kättesaadavus

Purina Pro Plan ja Royal Canin on mõlemad premium kassitoidu brändid. Kuigi nende hinnad on kõrgemad kui tavaliste toidupoes müüdavate kassitoitude hinnad, on see investeering kasulik oma kassi heaolu silmas pidades, et vältida terviseprobleeme ja suuremaid ravikulusid tulevikus. Põhjuseid, miks eelistada kvaliteetset kassitoitu, on mitmeid. 

Pro Plani kassitoidu hinnad on veidi soodsamad ning need on kättesaadavad paljudes poodides, mis teeb selle paljudele kassiomanikele sobivamaks valikuks. Royal Canini hind võib olla kõrgem ning mõned spetsiifilised kassitoidud võivad olla raskemini kättesaadavad. 

PetCenter – Pro Plan kassitoidu müük internetis ja üle Eesti – Tallinn, Tartu, Pärnu jt

Nii Pro Plan kui Royan Canin pakuvad kvaliteetseid kassitoite ning kassiomanike tagasiside mõlemale brändile on positiivne. Parim kassi kuivtoit sõltub suuresti konkreetse kassi vajadustest ja loomaomaniku võimalustest ja eelistustest. Paljud kiidavad Royal Canini laia tootevalikut, samas kui Pro Plani kiidetakse maitsva, kvaliteetse ja toitva koostise eest. Mõlema brändi kassitoidud on loodud kasside tervise ja pika eluea toetamiseks. Kahtluse korral on soovitatav konsulteerida oma loomaarstiga, et teha parim kuivtoidu valik oma kassi tervise ja heaolu tagamiseks. 

Kas soovite toetada oma kassi heaolu ja tervist ning pakkuda talle kvaliteetset kassitoitu? PetCenter e-poes on müügil Pro Plani kassitoidud – need on müügil nii kohapeal poes Viljandis kui ka internetis üle Eesti – Tallinn, Tartu, Pärnu jm.

Sildid

Teised artiklid
koerte vaksineerimine ja tervise probleemid
Koerte levinumad terviseprobleemid

Koerad on armastatud kaaslased paljudes kodudes, pakkudes oma omanikele rõõmu ja seltsi. Lisaks rõõmutundele võivad aga koeraomanikud kogeda ka muret

kasside vaktsineerimine
Kasside tervise eest hoolitsemine

Kassid elavad tavaliselt 12–15 aastat, mõnikord isegi kauem. See, kui vanaks elavad kassid, sõltub geneetikast, terviseseisundist ja elustiilist. Kassi pikaealisuse

koera pesemine
Koerte tervise eest hoolitsemine

Koerte tervise eest hoolitsemine on äärmiselt oluline, et ennetada terviseprobleeme, toetada koerte heaolu ja pakkuda head elukvaliteet. Koera tervise toetamine